Produktkategori
Call us on
+86 (532) 86851699
If you have any questions, please contact us
GO >>

Rullet ledning Blast maskine

Brug og Karakteristik af maskinen Denne maskine er den bedste specialudstyr, der anvendes til rengøring af valsetråd, det rene skala slagger på overfladen af wiren og squama lag på

Features

Brug og Karakteristik af maskinen Denne maskine er den bedste specialudstyr, der anvendes til rengøring af valsetråd, det rene skala slagger på overfladen af wiren og squama lag på den valset stål gennem sprængning processen.

Den overflade descaling klasse af stål billet rust nå Sa2.5 niveau efter rengøring, og niveauet overfladeruhed nå Ra6.3 ~ 12.5μm. I forhold til bejdsning behandling, det har karakter af økonomi, miljøbeskyttelse og høj effektivitet. Denne maskine brug unikke "svingdør + dobbelt cantilever akse" for at bære vægten af valsetråd, opnå duplex driftsform og i høj grad øge produktionskapaciteten i udstyr.

Cantilever aksel er lavet af speciallegeret stål, wiren gøre handlingen sammensat af "op og ned + svinge omkring + frem og omvendt rotation" i skud sprængning proces, for at opnå effekten af grundig rent. På grund af rimelig blast hjulet arrangementet, kan de indre og ydre overflader af wire stangen være effektivt slag af projektil strålen.

Maskinen er kontrolleret af PLC, HMI visuelle overvågning, og det er praktisk og pålidelig drift.

Udstyr navn: dobbelt-station valstraad skud sprængning maskine Funktionsprincip af shot sprængning Accroding til funktionen af valsetråd, maskinen vedtager ThyssenKrupp teknologi, seks direkte-type blast hjulet er installation på bagsiden overfladen af kroppen, kammer, og maskinen smide projektilet som th espeed er 80m/s og skudt blast valstraad.

Maskinen også opfylde krav om effektiv automatisk skud sprængning accroding til BE-formet separator systemer, højstyrke bælte elevator, skrue transportbånd vandret formidle projektil, to-trins lang fiber polyester filter patron støv luftrensning system (inerti + patron), automatisk + manuel HMI elektrisk kontrolsystem.


Hot Tags: rullet ledning blast maskine, Kina, producenter, leverandører, fabrik, nyeste produkter af høj kvalitet,
Relaterede produkter
E-mail to us
Produktkategori
To learn more, please click into each category ...
QINGDAO KNNJOO MASKINE INC.